Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Αποσταθεροποίηση και τακτικές διαμόρφωσης της σκέψης του κοινού


Το παιχνίδι αποστεροποίησης στήθηκε απ'έξω με την συμμετοχή διευθαρμένων πολιτικών και δημοσιαγράφων που μεταμόρφωσαν την χρυσή αυγή σε lifestyle. Δάκρυα έτρεχαν απ' τα μάτια κάποιον βλέποντας μέλη της χ.α να βοηθούν ηλικιωμένους, να μοιράζουν συσσίτιο σε Έλληνες. Στημένα βίντεο, προσκλήσεις μελών σε πάνελ συζητήσεων, προτάσεις "δημοσιογράφων" για συνκυβέρνηση της Ν.Δ με μια "σοβαρότερη" χ.α," κλείσιμο ματιού" από πολιτικούς της δεξιάς για μελλοντικές συνεργασίες κ.λπ. 


Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσκαλούσαν τα μέλη της χρυσής αυγής και με έντεχνο τρόπο τα πρόβαλαν, ενώ είχαν διαπραχθεί δεκάδες ποινικά αδικήματα και δολοφονίες - από μέλη της οργάνωσης - πριν αυτή του Παύλου Φύσσα. 


Πολιτικοί παρακαλούν τους χρυσαυγίτες να δείξουν ένα πιο εκξευγενισμένο πολιτικό πρόσωπο για να τους βάλουν στην κυβέρνηση ενώ πληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι τους παρακαλούν να γίνουν πιο "σοβαροί" και  politically correct για να τους φτιάξουν το προφίλ την πολιτική τους βιτρίνα..Πολιτικό σύστημα και δημοσιογράφοι κόπτονταν για την άνοδο του φασιστικού κόμματος, το έφρεφαν το διαμόρφωσαν και βέβαια όχι τυχαία. Η θεωρία των δύο άκρων θέλει ισχυρές αντίπαλες παρατάξεις , αντίθετα στρατόπεδα. Τα στρατευμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης , λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα ευνοική φορολογική μεταχείριση και χρημοτοδοτήσεις, προωθούν διχαστικές τάσεις βάζοντας μπροστά τα συμφέροντα κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από κινητοποιήσεις άλλων κοινωνικών ομάδων. 

Απώτερος στόχος της θεωρίας των δύο άκρων είναι η εξίσωση του φασισμού με τον κομμουνισμό και η καταστολή οποιασδήποτε μορφής αντίστασης στα σχέδια του πολιτικού συστήματος και των έξω συμφερόντων.


Οι τεχνικές που χρησιμοποιούν τα πληρωμένα media, για την δημιουργία του διχασμού που θα βοηθήσει την κυβέρνηση ανενόχλιτη να κατακρεουργεί τον Έλληνα ποικιλοτρόπος, είναι πολύ συγκεκριμένες και ευδιάκριτες. 


Δημιουργούν και εκτρέφουν ένα τέρας ( χρυσή αυγή ), το κάνουν δημοφιλές με τρικ πχ συνδέοντας τα αναποδογυρίσματα πάγκων με την πάταξη του παρεμπορίου ή δείχνωντας εικόνες "στρατιωτών" της οργάνωσης να βοηθούν ηλικιωμένους στις καθημερινές εργασίες τους.


Παράλληλα κράτος και εισαγγελείς δεν ασκούν ποινικές διώξεις σε παραβατικές πράξεις της οργάνωσης μέχρι να ανέβουν τα ποσοστά δημοφιλίας και η εκλογική της δύναμη. Πολλές φορές μάλιστα το κράτος συνεργάζεται με την χ.α που λειτουργεί ως παρακράτος και βοηθός σε επιχειρήσεις καταστολής διαμαρτυριών του κόσμου.

Η επόμενη φάση του σχεδίου είναι ο διχασμός , έτσι μπορεί κάποιος να διοικεί καλύτερα την μάζα, να περνά πιο εύκολα κατασταλτικά , περιοριστικά μέτρα και βέβαια να αποσπά την προσοχή του πολίτη από τα πραγματικά προβλήματά του. 


Σε αυτή την φάση η πολιτεία θυσιάζει στον βωμό των συμφερόντων της το μόρφωμα που έφτιαξε δημιουργώντας τις συνθήκες να γίνουν πράξεις βίας και δολοφονίες. 


Στην συνέχεια βάζουν στον αντίποδα μια δολοφονίας ενός παιδιού (αριστερού ) μια άλλη δολοφονία ή ενέργεια όπως πχ στην Marfin. Μοιράζουν δηλαδή  τα εγκλήματα ένα προς ένα..


Σε αυτό το σημείο ένα μέρος των στόχων έχει επιτευχθεί, σιγά σιγά αρχίζουν να τηρούνται ίσες αποστάσεις απέναντι στον φασισμό και του κομμουνισμό. 


Οι "δημοσιογράφοι" ενώ εκθίαζαν μέλη της χ.α χρησιμοποιούν σήμερα λέξεις όπως " φασίστας " ή  " αντιφασίστας " , ο Παύλος Φύσσας είναι αντιφασίστας, είναι αριστερός δεν λένε ότι είναι ένας νέος άνθρωπος γεμάτος ενέργεια και όνειρα...του βάζουν την ταμπέλα για να κτίσουν την προπαγάνδα τους.


Η επόμενη φάση του προγράμματος ελέγχου του Έλληνα μέσω αποσταθεροποίησης και διχόνοιας είναι η "τιμωρία" του κακού που θα φέρει την λύτρωση και την ανακούφιση στον Έλληνα. Οι δημοσιογράφοι για παράδειγμα παίζουν όλη μέρα το ενδεχόμενο να βγει η χ.α από την βουλή βελτιώνοντας  έτσι την εικόνα του πολιτικού συστήματος που ξαφνικά κόπτεται για την άνοδο του φασισμού και πέρνει γενναία μέτρα..


Το βρώμικο παιχνίδι προϋποθέτει να μην αποκαλύψουν ποτέ οι δημιοσιογράφοι πολιτικά κυκλώματα που ελέγχουν την δικαιοσύνη, να μην αναφέρονται σε αντισυνταγματικές φολολογικές απαιτήσεις του κράτους, σε ανύπαρκτες παροχές που απολαμβάνουν οι Έλληνες, σε εκχωρήσεις "εδάφους" εθνικής κυριαρχίας.


Για να δούμε πόσο βαθιά διάβρωση υπάρχει στο πολιτικό σύστημα , στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και σε εμάς που τρώμε έτσι εύκολα το κουτόχορτο..θα πρέπει να συλλογιστούμε τι θα γινόταν εάν ο Παύλος Φύσσας δεν ήταν Έλληνας. 
Ίσως το γεγονός της δολοφονίας να μην το γνωρίζαμε ποτέ..το ότι ήταν Έλληνας είχε σημασία για το πλάνο της δημιουργίας του διχασμού.


Γ.Κ